Glade gymnaster på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen

Voksentræf i Sydjysk Sparekasse Skansen. Foto: Ole Kæhler
Voksentræf i Sydjysk Sparekasse Skansen. Foto: Ole Kæhler
24. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det var tæt på 400 gymnaster, der var på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen fredag aften, hvor flere sønderjyske gymnastikhold – der alle er en del af DGI – var samlet for at vise, hvad de har arbejdet på gennem efteråret og vinteren.

“Jeg vil gerne byde Jer alle velkommen til voksentræf”, sagde Helle Matthies fra Dybbøl Gymnastik og efter den korte velkomst, kom de forskellige hold på gulvet.

Gymnastikken var ikke en konkurrence og der var heller ingen præmier. Til gengæld var der livsglæde for fuld udblæsning og de alle gjorde det allerbedste, som de kunne – og de alle fik flotte bifald fra de andre gymnaster.

Artiklen fortsætter under annoncen

For deltagerne handler det om at ha’ det sjovt, få motion og være med i et fællesskab.

På fredag klokken 17:30 er der gymnastikopvisning i Humlehøjhallerne og der er det også voksenholdende, som det handler om. Til gengæld er der både helt små børn og voksne med, når Dybbøl Gymnastik har Forårsopvisning den 17. marts fra klokken 9:30 i Sydjysk Sparekasse Skansen.

Her er der billeder fra voksentræffet i Skansen.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...