Glæd dig til en koncert med melodi og virtuositet i højsædet

10. september 2021 Kultur
Heine Hansen. Pressefoto
Heine Hansen. Pressefoto

Sønderborg Jazzclub præsenterer den fremragende pianist Heine Hansen. Heine, der har optrådt med så prominente navne som Niels Henning Ørsted Pedersen, Thomas Blachman, Kira Skov og Caroline Henderson, kan ved denne lejlighed opleves i elegant sammenspil med bassisten Kasper Vadsholt og trommeslageren Jeppe Gram, skriver Sønderborg Jazzclub.

Heine Hansen forstår både jazzens amerikanske rødder og lader musikken vokse ind i den fornemme skandinaviske tradition med Jan Johansen, Thomas Clausen og Palle Mikkelborg. Musikken taler for sig selv. Der tages chancer og der citeres fra jazzens store standardrepertoire i trioen, men det er hele tiden Heine Hansens lyse skandinaviske åre som strømmer gennem musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele tiden spændende – altid uforudsigeligt og kreativt. Koncerten er en matinékoncert søndag den 12. september kl. 15:00 i Sønderborghus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...