Global ansvarlighed – lokale frontløbere

23. marts 2019 Samfund

Sønderborg-områdets største proces-virksomheder spiller de kommende år en afgørende rolle, når der skal reduceres CO2, og et nyt netværk skal hjælpe virksomhederne med at samarbejde om de fælles løsninger og indsatser.

Erfaringer fra bl.a. Danfoss viser, at det kan betale sig for virksomhederne at styrke indsatsen og der er i mange virksomheder en masse lavthængende frugter med tilbagebetalingstider på 2 – 5 år og i de kommende år vil virksomhederne ligeledes kunne købe grøn lokalproduceret energi og dermed gøre deres drift CO2-neutral frem mod 2029. Det oplyser ProjectZero på deres hjemmeside

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomhederne skal motiveres til at formulere en klimastrategi og udarbejde et CO2-regnskab for at kunne eksekvere målsætningerne frem mod 2029. Udover at virksomhederne skal have formuleret en klimastrategi, skal virksomhederne også forankre ansvar og indsatser i virksomheden.

Ultimo 2019 planlægges en workshop med Sønderborgs erhvervsliv, hvor der er mulighed for at dele de bedste erfaringer om, hvordan både små og store virksomheder kan komme i mål og blive CO2-neutrale.

Målet er, at virksomhederne får gjort CO2-reduktioner og CO2-neutralitet til en del af deres virksomhedstænkning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...