God beliggenhed er vigtig – ny adresse har gavnet Restaurant Karikatur

Karikatur har fået bedre beliggenhed. Foto: Ole Kæhler
Karikatur har fået bedre beliggenhed. Foto: Ole Kæhler
15. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Allerede efter den første måned, som Karikatur har haft på den nye adresse på det sted, hvor Brasseriet boede, kunne restauratør Krestian Muusmann glæde sig over, at omsætningen var steget med hele 40 procent i forhold til samme måned sidste år, hvor restauranten havde adresse i Borgen.

“Selvfølgelig kan skiftet til nye lokaler spille en rolle, fordi folk lige ville ned og se”, siger Krestian Muusmann til SønderborgNYT. I de nye, lyse lokaler kan gæsterne sidde og kigge ud over Alssund.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men når jeg kigger i tallene for maj måned, så er der også en tydelig fremgang og nu ligger vi jo mere synligt end tidligere, så der er flere, som ‘dumper’ indenfor og nyder lidt mad eller et glas god vin”, siger han og tilføjer, at gæsterne er begejstrede for udvalget på Karikaturs vinkort.

Der er en del lokale virksomheder, som besøger Karikatur.

“Og den opbakning er jeg virkelig glad for – ligesom jeg glæder mig til at se Ringriderfestens heroldere, når de kommer en af festdagene for at spise æggekage”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Krestian Muusmann fortæller, at den udstoppede påfugl, der altid har været i Karikatur, også skal bruges igen.

“Den skal ind i lokalet ved siden af, hvor vi indretter en bar med udgangspunkt i netop påfuglen. Væggene skal være blå og så skal vores ‘guldgulvtæppe’ lægges på, så der bliver lidt hulestemning, hvor man kan komme og smage en af vores cocktails”.

Lige nu er Karikatur også ved at gøre klar til turisterne.

“Vi skal have trykt tyske menukort og vi skal have ansat en kok mere, en bartender og en restaurantchef”, siger Krestian Muusmann og fortæller, at han har en god kerne af dygtige medarbejdere.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...