God nyhed til husejerne i Sønderborg

Huspriserne stiger i Sønderborg (arkivfoto)
Huspriserne stiger i Sønderborg (arkivfoto)
20. maj 2024 Samfund Skrevet af: Michael Kjær

Der er godt nyt til husejerne i Sønderborg, for nye tal fra Boligsidens Markedsindeks viser, at gennemsnittet for huspriserne i Sønderborg Kommune steg fra marts til april måned i år.

I Sønderborg Kommune steg huspriserne med 1,8 procent, hvilket er en smule over den landsgennemsnitlige stigning på 1,3 procent. Og går man et år tilbage, så er huspriserne i gennemsnit steget med 14,2 procent i Sønderborg Kommune.

”Det er helt efter bogen, at vi ser en stigning i boligpriserne fra marts til april, da aktiviteten på boligmarkedet øges, når foråret står for døren. Så jeg vil kalde det for en helt naturlig prisudvikling her i forårsmånederne”, siger Merete Lund Brock fra home i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi skal huske, at der i længere tid har været meget bølgegang i boligpriserne, hvor ting som blandt andet corona, renteudviklingen, inflation samt boligskatteændringerne har påvirket priserne. På trods af dette ser vi nu en fremgang i boligpriserne, samtidig med at der bliver givet mindre i nedslag, og at salgstiderne er faldet den seneste måned”, siger Merete Lund Brock til SønderborgNYT.

Det er ikke kun i Sønderborg Kommune, de gennemsnitlige huspriser er steget. I Aabenraa Kommune steg huspriserne med 1,1 procent fra marts til april, men huspriserne i Haderslev Kommune tog et spring med en stigning på 3,4 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omvendt gik huspriserne den modsatte vej for husejerne i Tønder Kommune. Her faldt den gennemsnitlige pris ifølge Boligsidens Markedsindeks med hele 6,8 procent.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...