Goddag- og farvel-reception er flyttet

3. januar 2022 Augustenborg
Allan Jordt og Erik Gade. Privat foto.
Allan Jordt og Erik Gade. Privat foto.

Den 1. januar er et nyt kapitel startet i Augustenborghallernes historie og det begynder med, at centerleder Erik Gade har valgt at gå på efterløn.

I 18 år har hallernes brugere, gæster, foreninger og virksomheder nydt godt af Erik Gades store engagement og evne til at få tingene til at ske, skriver bestyrelsen i en pressemeddelelse

Augustenborghallernes bestyrelse vil derfor gerne invitere alle, der kender og har samarbejdet med Erik Gade, til afskedsreception, hvor bestyrelsen vil være vært ved et let traktement.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved receptionen bliver der også lejlighed til at hilse på Augustenborghallernes nye centerleder, Allan Jordt.

Afskedsreceptionen skulle have fundet sted den fredag den 7. januar, men pga. nye restriktioner er receptionen udsat til fredag den 28. januar kl. 16.00 til 18.00 og rammen er Kultursalen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...