Godt 220 holdt tyrolerfest i Nørherredhus

18. februar 2018 Kultur

Lørdag aften blev rigtig travl for Karen Komischke og hendes tro væbnere, fordi det var den aften, hvor der igen skulle holdes tyrolerfest på Nordals.

“Jeg har været arrangør i mange år, men nu giver jeg en stor del af arbejdet videre til Hermann Qourp og andre, som har tilbudt deres hjælp”, siger Karen Komischke til SønderborgNYT.

Men lørdag aften cirkulerede hun rundt blandt de godt 200 gæster, der var kommet for at feste på Nørherredhus.

“Det er første gang, vi holder vores tyrolerfest i Nørherredhus, så jeg vil sikre mig, at alle har det godt i9 de nye rammer”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken var fra trioen Edelweiss – og den var selvfølgelig den helt rigtige fra Tyrol og menuen var Wienerschnitzel, der var  masser af vin og oceaner af fadøl i hanerne, så der var lagt op til en rigtig tyrolerfest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...