Godt 220 holdt tyrolerfest i Nørherredhus

18. februar 2018 Kultur

Lørdag aften blev rigtig travl for Karen Komischke og hendes tro væbnere, fordi det var den aften, hvor der igen skulle holdes tyrolerfest på Nordals.

“Jeg har været arrangør i mange år, men nu giver jeg en stor del af arbejdet videre til Hermann Qourp og andre, som har tilbudt deres hjælp”, siger Karen Komischke til SønderborgNYT.

Men lørdag aften cirkulerede hun rundt blandt de godt 200 gæster, der var kommet for at feste på Nørherredhus.

“Det er første gang, vi holder vores tyrolerfest i Nørherredhus, så jeg vil sikre mig, at alle har det godt i9 de nye rammer”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken var fra trioen Edelweiss – og den var selvfølgelig den helt rigtige fra Tyrol og menuen var Wienerschnitzel, der var  masser af vin og oceaner af fadøl i hanerne, så der var lagt op til en rigtig tyrolerfest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...