Godt 300 var til Åbent Hus på Det Blå Gymnasium

25. januar 2019 Uddannelse

Torsdag aften havde Det Blå Gymnasium inviteret til åbent hus, hvor godt 300 havde valgt at kigge forbi til en aften i selskab med elever og undervisere, som stod klar til at vise rundt, undervise og besvare spørgsmål.

Rektor Dorthe Milling Stjernholm er meget tilfreds:

”Vi havde flere besøg end tidligere år, og mange gav udtryk for, at de fik afklaret de sidste ting og dermed blev bedre i stand til at træffe det rigtige valg, der skal træffes lige om lidt”, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet er hvert år båret af en kæmpe elevindsats, der dels viser rundt på skolen og fortæller om deres dagligdag og dels fortæller om Elevkælderen – elevernes eget hygge- og spillested.

Rundvisningen gik også til lokalet med esport, hvor der både blev spillet og fortalt om it på gymnasieniveau.

I flere undervisningslokaler inviterede underviserne indenfor – her gav de smagsprøver på indholdet i nogle af de nye fag som psykologi, international økonomi, innovation og afsætning.

Artiklen fortsætter under annoncen

I cafeen var der flere stande, hvor man kunne stille spørgsmål til studievejlederen og til undervisere om fag, studieretninger med mere.

Hvis man ikke havde mulighed for at deltage i åbent hus, kan man kontakte studievejleder Berit Johansen på tlf. 7342 5565 eller bjo@bcsyd.dk for at få besvaret spørgsmål eller aftale et besøg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...