Godt nyt for boligejerne i Syddanmark

Arkivfoto
Arkivfoto
9. januar 2017 REGIONALT Skrevet af: Michael Kjær

Nye tal fra Boligsidens Markedsindeks viser at priserne for villaer og rækkehuse er steget i Region Syddanmark som det eneste sted i landet. Fra november til december er priserne i regionen steget med 1,3 %. Stigningerne gælder både på Fyn og i Sønderjylland og samlet endte 2016 med en prisstigning på 4,1 % over det seneste år i Syddanmark.

”Tendensen for 2016 har været, at køberne søger ud fra de større byer for at kunne købe en billigere bolig, og både faldet i Region Hovedstaden og stigningen i Region Syddanmark er med til at underbygge den historie”, siger kommunikationsdirektør på boligsiden.dk Birgit Daetz i en pressemeddelelse og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er positivt, at markedet i Region Syddanmark har klaret sig så godt, og at prisstigningerne er spredt ud over det meste af regionen”.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...