Godt nyt for boligejerne i Syddanmark

9. januar 2017 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Nye tal fra Boligsidens Markedsindeks viser at priserne for villaer og rækkehuse er steget i Region Syddanmark som det eneste sted i landet. Fra november til december er priserne i regionen steget med 1,3 %. Stigningerne gælder både på Fyn og i Sønderjylland og samlet endte 2016 med en prisstigning på 4,1 % over det seneste år i Syddanmark.

”Tendensen for 2016 har været, at køberne søger ud fra de større byer for at kunne købe en billigere bolig, og både faldet i Region Hovedstaden og stigningen i Region Syddanmark er med til at underbygge den historie”, siger kommunikationsdirektør på boligsiden.dk Birgit Daetz i en pressemeddelelse og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er positivt, at markedet i Region Syddanmark har klaret sig så godt, og at prisstigningerne er spredt ud over det meste af regionen”.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...