Godt nyt til boligsælgere i Sønderborg

13. august 2020 Samfund

Salgspriserne på villaer og rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse er for anden måned i træk det højeste siden 2010. Det viser Boligsidens Markedsindeks som også fortæller, at boligpriserne i Sønderborg Kommune er steget.

Villaer og rækkehuse er generelt blevet 10 procent dyrere i Sønderborg i juli måned 2020 sammenlignet med juli måned sidste år, og den gennemsnitlige kvadratmeterpris er steget fra 7857 til 8645 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er en særlig tid på boligmarkedet, hvor salget buldrer afsted, og priserne stiger på trods af den svære tid, som vi har været i – som vi er i. Det går godt, og det nyder vi, for vi ved også, at det ikke er sikkert, at det varer ved. For boligmarkedet kan blive påvirket, når hjælpepakkerne snart udløber. Men med de stigninger vi har set, så er markedet rustet til at stå imod de prisfald, som eksperterne forventer,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens boligsælgere i Sønderborg Kommune kan glæde sig over højere salgspriser, så har boligsælgere i Aabenraa Kommune måtte se et prisfald på 7,9 procent. I Tønder Kommune er boligpriserne faldet med 9,8 procent sammenlignet med juli sidste år.

Ligesom i Sønderborg, kan boligsælgerne i Haderslev Kommune glæder sig over højere salgspriser. Her er boligpriserne steget med 6,7 procent.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...