Godt nyt til boligsælgere i Sønderborg

13. august 2020 Samfund

Salgspriserne på villaer og rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse er for anden måned i træk det højeste siden 2010. Det viser Boligsidens Markedsindeks som også fortæller, at boligpriserne i Sønderborg Kommune er steget.

Villaer og rækkehuse er generelt blevet 10 procent dyrere i Sønderborg i juli måned 2020 sammenlignet med juli måned sidste år, og den gennemsnitlige kvadratmeterpris er steget fra 7857 til 8645 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er en særlig tid på boligmarkedet, hvor salget buldrer afsted, og priserne stiger på trods af den svære tid, som vi har været i – som vi er i. Det går godt, og det nyder vi, for vi ved også, at det ikke er sikkert, at det varer ved. For boligmarkedet kan blive påvirket, når hjælpepakkerne snart udløber. Men med de stigninger vi har set, så er markedet rustet til at stå imod de prisfald, som eksperterne forventer,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens boligsælgere i Sønderborg Kommune kan glæde sig over højere salgspriser, så har boligsælgere i Aabenraa Kommune måtte se et prisfald på 7,9 procent. I Tønder Kommune er boligpriserne faldet med 9,8 procent sammenlignet med juli sidste år.

Ligesom i Sønderborg, kan boligsælgerne i Haderslev Kommune glæder sig over højere salgspriser. Her er boligpriserne steget med 6,7 procent.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...