Gospelkor synger i kirkerne i Lysabild og i Ulkebøl

14. november 2022 Kultur
Ulkebøl Kirke. Foto: Ole Kæhler
Ulkebøl Kirke. Foto: Ole Kæhler

Julen er altid en helt særlig tid for Gospelfællesskabet Sønderborg, hvor alle korene øver sig og forbereder sig for at blive klar til at sprede juleglæde og julestemning. Det har de faktisk gjort allerede fra ugen inden efterårsferien, skriver gospelfællesskabet.

Og der er mange måder at møde Gospelfællesskabet Sønderborg på, som dette år fejrer deres 10 års jubilæum. ”Vores Sønderborg” har igen inviteret korene til at sprede juleglæde til juletræstændingen og i gågaden i løbet af december, her kan du møde dem helt gratis.

Udover det skal nogle af korene synge på plejehjem og til andre private arrangementer – og så er der de helt særlige julekoncerter i Lysabild Kirke med Hearts of Gospel og Gospel4Teens den 5. december kl. 19.30 – og i Ulkebøl Kirke med New Hope Gospel Choir og Gospel4Kids den 26. november kl. 15.30 og kl. 19.00.

Korene har allerede solgt 350 billetter til julekoncerterne i kirkerne og er taknemmelige for den store opbakning. Hvis du gerne vil sikre dig en billet til en af koncerterne, så find Gospelfællesskabet Sønderborg på Billetto.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Kultur, Augustenborg

Børn og barnlige sjæle er velkomne til julefest i Kultursalen

1. december 2022 Kultur

Augustenborghallerne inviterer børn og barnlige sjæle til juletræsfest nu på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne. Sidste weekend var der juletræstænding i Slotsparken, men på lørdag er det Augustenborghallernes tur til at fejre julens komme. Det skriver halbestyrelsen i en pressemeddelelse. Juletræsfesten vil vanen tro være med masser af musik, sanglege […]

Læs mere...