Gråsten Æblefestival aflyser

17. juni 2020 Gråsten

På et styregruppemøde tirsdag blev det besluttet af aflyse dette års udgave af Gråsten Æblefestival, som skulle starte den 2. oktober.

“Vi kan ganske enkelt ikke forsvare at samle flere tusinde mennesker på et forholdsvis lille område på havnen i Gråsten”, siger Kaj Nielsen fra styregruppen.

Gråsten Æblefestival er en mangfoldig begivenhed, hvor alting drejer sig om at fejre Gråstens eget æble, Gråstenæblet.

“I teltene på havnen er der en attraktiv markedsplads, hvor der udstilles kunsthåndværk og præsenteres lokale fødevarer – og langt de fleste pladser til boder er sædvanligvis solgt”, siger Kaj Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu skal styregruppen i gang med at kontakte alle dem, der har bestilt en bod og de andre involverede.

“Vi har tænkt os at samle alle de frivillige, som har tilbudt deres hjælp og inviterer dem på kaffe og kage som tak for deres velvillighed”, siger Kaj Nielsen, som håber, at frivillige, sponsorer og køberne af boder er klar næste år, når der er Gråsten Æblefestival i weekenden fra fredag den 1. oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...