Gråsten Æblefestival aflyser

17. juni 2020 Gråsten

På et styregruppemøde tirsdag blev det besluttet af aflyse dette års udgave af Gråsten Æblefestival, som skulle starte den 2. oktober.

“Vi kan ganske enkelt ikke forsvare at samle flere tusinde mennesker på et forholdsvis lille område på havnen i Gråsten”, siger Kaj Nielsen fra styregruppen.

Gråsten Æblefestival er en mangfoldig begivenhed, hvor alting drejer sig om at fejre Gråstens eget æble, Gråstenæblet.

“I teltene på havnen er der en attraktiv markedsplads, hvor der udstilles kunsthåndværk og præsenteres lokale fødevarer – og langt de fleste pladser til boder er sædvanligvis solgt”, siger Kaj Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu skal styregruppen i gang med at kontakte alle dem, der har bestilt en bod og de andre involverede.

“Vi har tænkt os at samle alle de frivillige, som har tilbudt deres hjælp og inviterer dem på kaffe og kage som tak for deres velvillighed”, siger Kaj Nielsen, som håber, at frivillige, sponsorer og køberne af boder er klar næste år, når der er Gråsten Æblefestival i weekenden fra fredag den 1. oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...