Gråsten Æblefestival inviterede frivillige til hyggeaften

19. august 2020 Kultur

Tirsdag aften var der samlet en del af de frivillige, som plejer at hjælpe til, når der er Gråsten Æblefestival. De mødtes i Marina Fiskenæs, hvor den sønderjyske duo, ‘Jens å Bent a æ bahn’ sang på sønderjysk og spillede til.

“Nu har I fået sønderjyske sange, kaffe, boller, lagkage og en pilsner eller en sodavand, så vi regner med Jer igen næste år”, sagde Kaj Nielsen fra styregruppen bag Gråsten Æblefestival.

Corona-aflysning

På et styregruppemøde tidligere på året blev det besluttet af aflyse dette års udgave af Gråsten Æblefestival, som skulle starte den 2. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan ganske enkelt ikke forsvare at samle flere tusinde mennesker på et forholdsvis lille område på havnen i Gråsten”, siger Kaj Nielsen fra styregruppen.

Gråsten Æblefestival er en mangfoldig begivenhed, hvor alting drejer sig om at fejre Gråstens eget æble, Gråstenæblet og styregruppen håber, at frivillige, sponsorer og køberne af boder er klar næste år, når der er Gråsten Æblefestival i weekenden fra fredag den 1. oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...