Gråsten Æblefestival: Køb din billet til festerne på Markedsdagene

29. juli 2019 Kultur

Når der er Torvedage i Gråsten fredag og lørdag, så har Gråsten Æblefestival en bod i Nygade, hvor du kan købe billetter til de to festaftener, der holdes i Æblefestivallen.

“Den første festaften holdes fredag den 13. september, hvor der serveres en menu og Baily Danceband leverer musik mellem klokken 18.30 og 24”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe.

En billet til fredagsfesten koster 300 kroner.

“Lørdag har vi American Country Night, hvor det er Southern Comforts, der skal trække linedancere og alle andre på dansegulvet”, siger Kaj Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdagsbilletten koster 100 kroner.

Lørdag er der mulighed for at købe amerikanske burgere.

“Vi har et tilbud, der gør, at køber man billetter til begge festaftener, så koster de samlet 350 kroner”, siger Kaj Nielsen

Efter weekenden kan billetter til de to festaftener købes i Gråsten hos Matas, Det Gamle Rådhus, Den Gamle Skomager og Tinsoldaten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Nordborg, Samfund

Syv-årige Frederik var den bedste trofæjæger blandt 10.000 andre

27. oktober 2021 Nordborg

Frederik var den bedste trofæjæger denne sæson i Universe Science Park. Forleden vandt han, måske med lidt hjælp fra sin mor, den helt store præmie bestående af et livslangt adgangskort til parken.  ’Frederik den seje’ var den hurtigste trofæjæger til at finde 93 ud af i alt 96 udfordrende trofæer, som Universe i løbet af […]

Læs mere...