Gråsten Æblefestival: Køb din billet til festerne på Markedsdagene

29. juli 2019 Kultur

Når der er Torvedage i Gråsten fredag og lørdag, så har Gråsten Æblefestival en bod i Nygade, hvor du kan købe billetter til de to festaftener, der holdes i Æblefestivallen.

“Den første festaften holdes fredag den 13. september, hvor der serveres en menu og Baily Danceband leverer musik mellem klokken 18.30 og 24”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe.

En billet til fredagsfesten koster 300 kroner.

“Lørdag har vi American Country Night, hvor det er Southern Comforts, der skal trække linedancere og alle andre på dansegulvet”, siger Kaj Nielsen til SønderborgNYT.

Lørdagsbilletten koster 100 kroner.

Lørdag er der mulighed for at købe amerikanske burgere.

“Vi har et tilbud, der gør, at køber man billetter til begge festaftener, så koster de samlet 350 kroner”, siger Kaj Nielsen

Efter weekenden kan billetter til de to festaftener købes i Gråsten hos Matas, Det Gamle Rådhus, Den Gamle Skomager og Tinsoldaten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...