Gråsten: Birgit Mathiesen er kørestolsringridernes dronning

5. august 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag lykkedes det for Birgit Mathiesen at vinde dronningetitlen i KGGOs kørestolsringridning i Gråsten. Hun blev tæt fulgt af Ragnhild Nissen og Vera Hansen, der blev kronprinsesse og prinsesse.

Der var 16 deltagere i år.

Kørestolsringridningen foregik desværre på en parkeringsplads – gemt væk for de mange mennesker, som var til Torvedage.

“Jeg synes, det er synd, at Sønderborg Handel har gemt sådan et godt arrangement væk på en parkeringsplads”, siger Sven Jensen fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi får alligevel det bedste ud af det”, siger Svend Schütt fra KGGO. Foreningen for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn har det ene formål, at skabe gode muligheder for aktiviteter og oplevelser for medlemmerne.

5 års jubilæum

“Det var i 2013 jeg fik lov til at åbne den første Gråsten Kørestolsringridning og det er dejligt i dag at se, at kørestolsringridning er blevet et hit i Gråsten”, siger Stephan Kleinschmidt, der måtte afbryde dysten i ringene for at tale. Han nåede ikke frem i tide, fordi galgen var flyttet til en ny plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu er kørestolsringridning blevet en tradition og det er rigtigt godt, fordi det er traditioner, der er med til at binde os sammen”, siger Slesvigsk Partis borgmesterkandidat.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...