Gråsten: Birgit Mathiesen er kørestolsringridernes dronning

5. august 2017 Kultur

Lørdag lykkedes det for Birgit Mathiesen at vinde dronningetitlen i KGGOs kørestolsringridning i Gråsten. Hun blev tæt fulgt af Ragnhild Nissen og Vera Hansen, der blev kronprinsesse og prinsesse.

Der var 16 deltagere i år.

Kørestolsringridningen foregik desværre på en parkeringsplads – gemt væk for de mange mennesker, som var til Torvedage.

“Jeg synes, det er synd, at Sønderborg Handel har gemt sådan et godt arrangement væk på en parkeringsplads”, siger Sven Jensen fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi får alligevel det bedste ud af det”, siger Svend Schütt fra KGGO. Foreningen for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn har det ene formål, at skabe gode muligheder for aktiviteter og oplevelser for medlemmerne.

5 års jubilæum

“Det var i 2013 jeg fik lov til at åbne den første Gråsten Kørestolsringridning og det er dejligt i dag at se, at kørestolsringridning er blevet et hit i Gråsten”, siger Stephan Kleinschmidt, der måtte afbryde dysten i ringene for at tale. Han nåede ikke frem i tide, fordi galgen var flyttet til en ny plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu er kørestolsringridning blevet en tradition og det er rigtigt godt, fordi det er traditioner, der er med til at binde os sammen”, siger Slesvigsk Partis borgmesterkandidat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...