Gråsten: Det Gamle Rådhus bliver fredag rammen om 29 vielser

2. januar 2017 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Paletten af muligheder, når man ønsker at blive viet i Sønderborg Kommune, udvides her i det nye år med Det Gamle Rådhus i Gråsten. Der lægges ud på fredag og derefter foregår de udenlandske vielser om fredagen på skift i Nordborg og Gråsten.

Fredag er forbeholdt udenlandske par, som ønsker at blive viet i Sønderborg, og disse vielser er hidtil foregået på Nørherredhus. Aftalen med dem udløber til oktober, men det er meningen, at aftalen forlænges. Samtidig åbnes der nu for vielser i Gråsten, idet der er lavet en aftale med Det Gamle Rådhus, som stiller lokaler til rådighed, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hos os bliver parrene viet i den tidligere byrådssal, som vi indretter til formålet”, siger Thorn Jensen fra Det Gamle Rådhus i Gråsten.

Han fortæller, at han for flere måneder siden så en tv-udsendelse om en bryllupsarrangør på Ærø, der tilbyder udenlandske par forskellige bryllupspakker, der kan være med fotografering, hestekørsel, blomsterlevering alt muligt.

“Hendes idé gavner jo rigtigt mange forretninger og jeg tænkte, at vi sagtens kan gøre et samme i Gråsten”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT. Herefter kontaktede han kommunen, der straks var med på ideen om, at de udenlandske par skal have et tilbud om at blive viet i slotsbyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og tilbuddet ser umiddelbart ud til at være en succes. Der er fuldt hus på fredag, hvor det for første gang er muligt at blive viet i Det Gamle Rådhus: Hele 29 par vies.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...