Gråsten får et sundhedshus i Ulsnæscentret

10. november 2017 Politik

Kommunen har et Sundhedscenter i Sønderborg, et sundhedshus i Nordborg og nu kommer der også et sundhedshus i Gråsten. Det skal ligge i en helt ny bygning centralt placeret i Ulsnæscentret.

Bygningen bliver i to etager og den kommunale del af sundhedshuset indrettes i stueetagen. Den øverste etage kommer til at rumme en række private sundhedstilbud, bl.a. lægepraksis, tandlægeklinik og fysioterapeutklinik.

Det fortalte Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget freag på et pressemøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhedshuset i Gråsten samler de kommunale og private sundhedsaktører og styrker det faglige fællesskab. Det bidrager til mere integrerede og sammenhængende forløb for borgerne.

“Et sundhedshus i Gråsten vil støtte og optimere udviklingen af det nære sundhedsvæsen – til gavn for borgerne. Det er i overensstemmelse med Sønderborg Kommunes sundhedspolitik, som er en vision om at sikre borgerne de bedste muligheder for at leve et sundt liv”, siger Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Følg SønderborgNYT på Instagram

10. august 2022 Erhverv

Efter et længere tilløb, og mange opfordringer fra vores læsere, er SønderborgNYT nu på Instagram. Du kan følge SønderborgNYT på Instagram via #sdbnyt eller finde vores Instagram profil her: https://www.instagram.com/sonderborgnyt/ Hilsen Redaktionen  

Læs mere...