Gråsten fejrer regentparrets guldbryllup – og alle er inviteret med

27. juli 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Dronning Margrethe og Prins Henrik kunne i juni fejre 50 års ægteskab, og det er en begivenhed, der ikke går ubemærket hen i slotsbyen Gråsten, og dermed heller ikke på DET GAMLE RÅDHUS i hjertet af byen. Hele byen fejrer torsdag regentparrets 50 år lange kærlighedshistorie.

”Torsdag er en stor festdag. Regentparret har været gift i 50 år og vores by har været deres sommerferiemål lige så længe. Det gør også dagen i dag til en folkefest, hvor alle skal kunne være med – og som en gave til gråstenerne og de besøgende i byen stiller vi på DET GAMLE RÅDHUS an med et lækkert udvalg af mad og drikke, til en absolut symbolsk pris”, siger direktør og hotelejer Thorben Jensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra kl. 16 kan gæster således frit vælge mellem store fadøl, sodavand og vin samt lune ringridere, spareribs, salat, kartoffelsalat og coleslaw til bare 10 kr. Der er selvfølgeligt også tænkt på børnene, som kan blive forkælet med popcorn og slush ice.

Det danske sommervejr er lunefuldt, men vejrguderne lover opklaring hen på eftermiddagen og med byen fuld af glade mennesker, er der lagt i ovnen til et brag af en guldbryllupsfest.

 

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...