Gråsten Fjerkræ byder velkommen i gårdbutikken

30. oktober 2015 Erhverv

Ved fredagens indvielse af Gråsten Fjerkræs nye gårdbutik, tog ejeren, Gunder Jensen, fat på et resume af den flere hundrede

Gråsten Forum kom med en gennemtænkt gave: Et Gråstenæbletræ.

Gråsten Forum kom med en gennemtænkt gave: Et Gråstenæbletræ.

Artiklen fortsætter under annoncen

år lange historie, som Gråsten Fjerkræ faktisk har – og det lykkedes ham ret hurtigt at komme frem til den tid, hvor han og fruen købte virksomheden, hvor han selv arbejdede på halv tid i starten.

“Men nu har vi flere end tyve ansatte. Nogle er i andre byer, hvorfra de kører rundt og servicerer de butikker, som vi handler med”, siger Gunder Jensen.

“Nu åbner vi en gårdbutik her i Kværs, så sønderjyderne også kan købe vores kvalitetsprodukter”, siger han.

IMG_2867Borgmesteren klipper snor

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke ret tit, der åbner en ny butik i Kværs – og det er heller ikke ret tit, der åbner en butik, som er helt unik.

“Og jeg er sikker på, at flere mennesker vil tage turen ind til Kværs, fordi de vil have nogle af jeres varer. Man kan godt få nok af landbrugets industriprodukter og så er det skønt, der nu er en butik med kvalitet indenfor fjerkræ og lam”, siger borgmesteren, inden han klipper den røde snor og åbner den spændende gårbutik.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...