Gråsten Fjerkræ byder velkommen i gårdbutikken

30. oktober 2015 Erhverv

Ved fredagens indvielse af Gråsten Fjerkræs nye gårdbutik, tog ejeren, Gunder Jensen, fat på et resume af den flere hundrede

Gråsten Forum kom med en gennemtænkt gave: Et Gråstenæbletræ.

Gråsten Forum kom med en gennemtænkt gave: Et Gråstenæbletræ.

Artiklen fortsætter under annoncen

år lange historie, som Gråsten Fjerkræ faktisk har – og det lykkedes ham ret hurtigt at komme frem til den tid, hvor han og fruen købte virksomheden, hvor han selv arbejdede på halv tid i starten.

“Men nu har vi flere end tyve ansatte. Nogle er i andre byer, hvorfra de kører rundt og servicerer de butikker, som vi handler med”, siger Gunder Jensen.

“Nu åbner vi en gårdbutik her i Kværs, så sønderjyderne også kan købe vores kvalitetsprodukter”, siger han.

IMG_2867Borgmesteren klipper snor

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke ret tit, der åbner en ny butik i Kværs – og det er heller ikke ret tit, der åbner en butik, som er helt unik.

“Og jeg er sikker på, at flere mennesker vil tage turen ind til Kværs, fordi de vil have nogle af jeres varer. Man kan godt få nok af landbrugets industriprodukter og så er det skønt, der nu er en butik med kvalitet indenfor fjerkræ og lam”, siger borgmesteren, inden han klipper den røde snor og åbner den spændende gårbutik.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...