Gråsten Fjerkræ er rykket indenfor i Magasin du Nord

16. marts 2018 Erhverv

Når du besøger et sydeuropæisk marked, oplever du en mangfoldighed af spændende forretninger, der præsenterer en mangfoldighed af specialfjerkræ i interessante udskæringer. Du kan købe alt lige fra et enkelt lår, et bryst til kyllinger, ænder og gæs.

Det er noget af den mangfoldighed Gråsten Fjerkræ søger at genskabe, når man introducerer et shop-i-shop koncept. Første gang er som en del af det gastronomiske univers, som stormagasinet Magasin du Nord på Kgs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nytorv i København, officielt åbnede i dag, fredag.

“Vi vil tilbyde kunderne friskslagtede, ferske varer, som både er rettet mod singler og mindre familier”, siger bestyrelsesformand Gunder P. Jensen i en pressemeddelelse.

Shop-i-shop løsningen tager sit udgangspunkt i Gråsten Fjerkræs sønderjyske gårdbutik i Kværs. Udover at være en mindre detailforretning, er det samtidig centrum for firmaets udvikling af nye fjerkræ varianter.

Det er ikke blot københavnerne, der får glæde af det nye koncept. Den næste shop-i-shop er planlagt til åbning tirsdag den 1. maj i SuperBrugsen i Ulsnæs Centret i Gråsten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk