Gråsten Fjerkræ kan trygt bygge lagerhal

2. april 2014 Erhverv

Nu kan Gråsten Fjerkræ roligt ringe til håndværkerne og bede dem gå i gang med at bygge den lagerhal, der tidligere er givet tilladelse til.gråsten fjerkræ

Peter Hansen gjorde livet lettere for Gråsten Fjerkræ.

Peter Hansen gjorde livet lettere for Gråsten Fjerkræ.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag gav byrådet igen tilladelse og denne gang uden begrænsninger og det skyldes, at Peter Hansen havde fået sagen på bordet endnu en gang.

I den oprindelige tilladelse stod der, at betingelsen var, at der ikke måtte køre lastbiler på flere end 12 meter på vejen ud for Gråsten Fjerkræ. Den tilføjelse gjorde, at det ville blive alt for dyrt at bruge lagerhallen.

Mens sagen var på vej gennem det kommunale system viste det sig, at heller ikke politiet kunne se nogen grund til at begrænse længden på lastbiler ved Gråsten Fjerkræ.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er glad for, at vi nu giver den tilladelse, der burde været givet fra starten og jeg er glad for, at vi fik punktet taget op på ny, siger Peter Hansen. Han synes, at der erhvervsvenligt at give virksomheder lov til at udvide og også at man ikke lægger hindringer på deres vej.

Gråsten Fjerkær har gennem deres advokat klaget over den tidligere afgørelse i sagen – og den er sendt til Natur- og Miljøklagenævnet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49