Gråsten Fjerkræ klar med nye charcuteriprodukter

12. marts 2018 Erhverv

Nu skal produkter fremstillet af fjerkræ have en større andel af de danske detailforretningers kølediske. Derfor benytter Gråsten Fjerkræ Nordens største fødevaremesse Food Expo i Herning til introduktion af en helt ny serie charcuteri-produkter.

Der er tale om flere forskellige slags kyllingespegepølser, rullepølser, filetkød, paté og leverpostej. Dertil kommer danskfremstillet andefedt med og uden grever.

Charcuteri-produkterne fremstilles alle på fabrikken i Kværs og vil på sigt skabe tre nye arbejdspladser.

De nye produkter er blevet udviklet i nær samarbejde med personalet i selskabets gårdbutik. Den fungerer som en integreret del af firmaets udviklingsafdeling, da de nye produkter først præsenteres for butikkens kunder. Slår produkterne an bliver de sat i produktion ellers ikke.

Ny emballage

På Food Expo er der naturligvis smagsprøver, og der er også mulighed for at smage den sønderjyske specialitet stegte Unghane Ringriderpølser.

Fjerkræproducenten benytter også den store fagmesse til introduktion af ny emballage, hvor design og farver er kopibeskyttet. Gråsten Fjerkræ vil være den første danske fødevareproducent, der overholder EU-lovgivningens bestemmelser om, at emballage – farve og design – skal afspejle indholdet i en pakke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grøn emballage sender eksempelvis et miljørigtigt, bæredygtigt og sundt signal til forbrugerne, men bliver ofte misbrugt på konventionelle fødevarer.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...