Gråsten Fjerkræ: Kokkelandsholdets guldmedalje er en sejr for dansk gastronomi

21. februar 2020 Erhverv

“Cateringlandsholdets guldmedalje ved OL for kokkelandshold i Stuttgart er en sejr for dansk gastronomi og fødevarer. Det er imponerende. Det var ventet, at selve kokkelandsholdet endte uden for medaljerækken. Det er et ungt hold. Planen er, at holdet først skal toppe ved verdensmesterskabet i Luxembourg i 2022. Marginalerne er små, og det kræver tusindvis af træningstimer. Vi er med hele vejen mod VM”.

Det siger bestyrelsesformand Gunder P. Jensen, Gråsten Fjerkræ – der er sponsor for Kokkelandsholdet – i en pressemeddelelse . Foruden cateringlandsholdet omfatter kokkelandsholdet også tjenerlandsholdet og juniorkokkelandsholdet samlet i Dansk Gastronomisk Union.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gråsten Fjerkræs Berberi Gourmet And indgik i den menu kokkelandsholdet serverede i Stuttgart. Valget af netop Gråsten-anden skete, fordi landsholdets holdkaptajn Christian Wellendorf betragter anden som kvalitetsmæssigt i den absolutte verdensklasse.

“Jeg synes, det er imponerende, at cateringlandsholdet vinder guldmedalje. Det vidner om, at det ikke blot er på restauranterne, at vi er i top, men at vi også kan på cateringområdet. Kokkene kommer jo fra kantiner over hele landet og her er de med til dagligt at lave buffeter i absolut topklasse til mange, mange mennesker”, siger Gunder P. Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...