Gråsten Fjerkræ runder godt år af med: Alt udsolgt

20. december 2017 Erhverv

Gråsten Fjerkræ har nu leveret de sidste ændre, gæs og kalkuner, som om få dage skal serveres ved julemiddagen i adskillige danske hjem.

Alt er rent faktisk udsolgt fra virksomheden i Kværs.

“Vi kan salgsmæssigt se tilbage på et godt år”, siger bestyrelsesformand Gunder P. Jensen i en pressemeddelelse.

“Danskerne har for alvor fået øjnene op for de lidt større fugle – ænder, gæs og kalkuner. Vi har oplevet to-cifrede vækstrater, og det tilskriver jeg, at forbrugerne ønsker høj kvalitet. De sætter ikke tænderne i hvad som helst”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvalitet betaler sig

“Vi kan tydelig se, at der er kommet flere penge mellem hænderne hos forbrugerne, og nu vil de have høj kvalitet”, siger Gunder P. Jensen.

Medvirkende til Gråsten Fjerkræs fremgang er bl.a. en række uvildige tests, der har placeret virksomhedens produkter på en førsteplads. Det bemærker forbrugerne.

“Vi har helt bevidst holdt os langt væk fra den altødelæggende prisdumping, der har fundet sted på det danske marked for økologiske kyllinger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ønsker ikke, at vores økologiske kyllinger, der opdrættes under meget kontrollerede forhold og er godkendt af Dyrenes Beskyttelse, skal med i en krig, hvis det kun er pris, pris, der er afgørende. Så vil vi hellere sælge lidt mindre. For os er høj kvalitet det vigtigste”, siger bestyrelsesformanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...