Gråsten Fjerkræ runder godt år af med: Alt udsolgt

20. december 2017 Erhverv

Gråsten Fjerkræ har nu leveret de sidste ændre, gæs og kalkuner, som om få dage skal serveres ved julemiddagen i adskillige danske hjem.

Alt er rent faktisk udsolgt fra virksomheden i Kværs.

“Vi kan salgsmæssigt se tilbage på et godt år”, siger bestyrelsesformand Gunder P. Jensen i en pressemeddelelse.

“Danskerne har for alvor fået øjnene op for de lidt større fugle – ænder, gæs og kalkuner. Vi har oplevet to-cifrede vækstrater, og det tilskriver jeg, at forbrugerne ønsker høj kvalitet. De sætter ikke tænderne i hvad som helst”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvalitet betaler sig

“Vi kan tydelig se, at der er kommet flere penge mellem hænderne hos forbrugerne, og nu vil de have høj kvalitet”, siger Gunder P. Jensen.

Medvirkende til Gråsten Fjerkræs fremgang er bl.a. en række uvildige tests, der har placeret virksomhedens produkter på en førsteplads. Det bemærker forbrugerne.

“Vi har helt bevidst holdt os langt væk fra den altødelæggende prisdumping, der har fundet sted på det danske marked for økologiske kyllinger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ønsker ikke, at vores økologiske kyllinger, der opdrættes under meget kontrollerede forhold og er godkendt af Dyrenes Beskyttelse, skal med i en krig, hvis det kun er pris, pris, der er afgørende. Så vil vi hellere sælge lidt mindre. For os er høj kvalitet det vigtigste”, siger bestyrelsesformanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...