Gråsten: Foreninger leverer ledsagere til dem der har behov

10. juni 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Det kan være svært at komme ud af døren, hvis man ikke har nogen at følges med. Frivillige i Gråsten tilbyder nu både selskab og støtte til dem, der mangler hjælp til at komme af sted.

“Vi vil gerne følges med dig”. Sådan står der på forsiden af det helt nye postkort om Følgesvende-netværket i Gråsten. En række frivillige sociale foreninger i Gråsten og omegn står bag ideen i tæt samarbejde med Sønderborg Kommune.

Foreningerne har meldt sig til at hjælpe medborgere af sted til de mange gode oplevelser, foreningslivet i Gråsten-området byder på. Det kan være for eksempel være udflugter, foredrag, kortspil, strikkeklub, motion, krolf, stavgang, petanque og gymnastik.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Social aktivitet og fællesskab med andre mennesker har stor betydning for vores sundhed og trivsel. Jeg er derfor meget begejstret for det flotte initiativ i Gråsten og håber, at borgerne tager godt imod tilbuddet”, siger formanden for sundhedsudvalget Helge Larsen.

De syv foreninger, som har dannet et Følgesvende-netværk, er Røde Kors Gråsten, Ældre Sagen Gråsten, Gråsten Idræts- og Gymnastikforening, Gråsten Plejecenter, Gråsten Ældreklub, Gråsten og Omegns Pensionistforening og KGGO.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man ønsker at tage imod invitationen til følgeskab, kan man læse mere HER

Derudover kan man hente et postkort med de nødvendige informationer på Gråsten Bibliotek.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...