Gråsten: Foreninger leverer ledsagere til dem der har behov

10. juni 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det kan være svært at komme ud af døren, hvis man ikke har nogen at følges med. Frivillige i Gråsten tilbyder nu både selskab og støtte til dem, der mangler hjælp til at komme af sted.

“Vi vil gerne følges med dig”. Sådan står der på forsiden af det helt nye postkort om Følgesvende-netværket i Gråsten. En række frivillige sociale foreninger i Gråsten og omegn står bag ideen i tæt samarbejde med Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Svend Schütt fra KGGO har længe arbejdet for, at alle skal have mulighed for at få oplevelser.

Svend Schütt fra KGGO har længe arbejdet for, at alle skal have mulighed for at få oplevelser.

Foreningerne har meldt sig til at hjælpe medborgere af sted til de mange gode oplevelser, foreningslivet i Gråsten-området byder på. Det kan være for eksempel være udflugter, foredrag, kortspil, strikkeklub, motion, krolf, stavgang, petanque og gymnastik.

”Social aktivitet og fællesskab med andre mennesker har stor betydning for vores sundhed og trivsel. Jeg er derfor meget begejstret for det flotte initiativ i Gråsten og håber, at borgerne tager godt imod tilbuddet”, siger formanden for sundhedsudvalget Helge Larsen.

De syv foreninger, som har dannet et Følgesvende-netværk, er Røde Kors Gråsten, Ældre Sagen Gråsten, Gråsten Idræts- og Gymnastikforening, Gråsten Plejecenter, Gråsten Ældreklub, Gråsten og Omegns Pensionistforening og KGGO.

Hvis man ønsker at tage imod invitationen til følgeskab, kan man læse mere HER

Derudover kan man hente et postkort med de nødvendige informationer på Gråsten Bibliotek.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk