Gråsten: Fri BikeShop giver cykelhjelme til KGGO

30. maj 2016 Gråsten

Mandag var viceborgmester Aase Nyegaard pilot på en parallelcykel, hvor sammen med en gangbesværet bruger trillede en lille bytur til Fri BikeShop, hvor KGGO-formand Svend Schütt kunne hente to cykelhjelme kvit og frit.

Rigtigt mange butikker og virksomheder kender til det med foreninger, der beder om støtte til deres arbejde – og det er heller ikke første gang Torben Nielsen i Fri BikeShop bliver spurgt.

“Derfor vælger jeg, hvad jeg vil støtte. Og med Svend Schütt skulle jeg slet ikke overveje det. Det er jo kendt, han gør en stor indsats for handicappede og det har jeg stor respekt for. Så selvfølgelig skal de have nogle cykelhjelme”, siger Torben Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...