Gråsten Gardens Venner giver 17. 500 kroner til KGGO

19. juli 2016 Gråsten

Søndag formiddag blev Svend Schütt ret overrasket, fordi han blev kontaktet af den tidligere bestyrelse for venneforeningen til den nu nedlagte Gråsten Garden.

“Gråsten Gardens Venner havde bestemt, at et beløb, der står på deres konto, skal gives til KGGO”, siger en glad og overrasket Svend Schütt til SønderborgNYT.

Svend Schütt er glædeligt overrasket over at modtage 17.500 kroner til KGGO.

Svend Schütt er glædeligt overrasket over at modtage 17.500 kroner til KGGO.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med afholdt generalforsamling blev det besluttet at nedlægge Gråsten Garden permanent på grund af for få medlemmer i garden.

Samme aften holdt Gråsten Gardens Venner, GGV, generalforsamling og i konsekvens af ovennævnte, besluttede GGV at uddele foreningens midler til aktiviteter i og omkring Gråsten, hvor garden havde sit hjemsted og sine primære aktiviteter.

Efter at musiklivet er blevet tilgodeset, er det os en glæde at meddele, at KGGO er udvalgt til at modtage et beløb på 17.500 kroner, skriver Gråsten Gardens Venner til KGGO.

Artiklen fortsætter under annoncen

“KGGO skal ikke stå til regnskab for, hvoran pengene anvendes, men GGV håber, at nogle af dem bruges på musik og det er bestemt planen, at vi vil krydre nogle af vores aktiviteter med levende musik”, siger Svend Schütt, formand for KGGO.

Kasserer Jørn Rørholm fra den nedlagte Gråsten Gardens Venner siger til SønderborgNYT:

“KGGO er en forening, der gør et stort stykke arbejde i Gråsten og vi ved fra Svend Schütt, der ikke er penge til musik i KGGOs budget. Men det er der nu”, siger Jørn Rørholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...