Gråsten Gardens Venner giver 17. 500 kroner til KGGO

19. juli 2016 Gråsten

Søndag formiddag blev Svend Schütt ret overrasket, fordi han blev kontaktet af den tidligere bestyrelse for venneforeningen til den nu nedlagte Gråsten Garden.

“Gråsten Gardens Venner havde bestemt, at et beløb, der står på deres konto, skal gives til KGGO”, siger en glad og overrasket Svend Schütt til SønderborgNYT.

Svend Schütt er glædeligt overrasket over at modtage 17.500 kroner til KGGO.

Svend Schütt er glædeligt overrasket over at modtage 17.500 kroner til KGGO.

I forbindelse med afholdt generalforsamling blev det besluttet at nedlægge Gråsten Garden permanent på grund af for få medlemmer i garden.

Samme aften holdt Gråsten Gardens Venner, GGV, generalforsamling og i konsekvens af ovennævnte, besluttede GGV at uddele foreningens midler til aktiviteter i og omkring Gråsten, hvor garden havde sit hjemsted og sine primære aktiviteter.

Efter at musiklivet er blevet tilgodeset, er det os en glæde at meddele, at KGGO er udvalgt til at modtage et beløb på 17.500 kroner, skriver Gråsten Gardens Venner til KGGO.

“KGGO skal ikke stå til regnskab for, hvoran pengene anvendes, men GGV håber, at nogle af dem bruges på musik og det er bestemt planen, at vi vil krydre nogle af vores aktiviteter med levende musik”, siger Svend Schütt, formand for KGGO.

Kasserer Jørn Rørholm fra den nedlagte Gråsten Gardens Venner siger til SønderborgNYT:

“KGGO er en forening, der gør et stort stykke arbejde i Gråsten og vi ved fra Svend Schütt, der ikke er penge til musik i KGGOs budget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det er der nu”, siger Jørn Rørholm.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...