Gråsten: Kørestolsbrugere fangede ringene

1. august 2015 Gråsten

Lørdag blev kørt gennem galgerne i Gråsten i kørestole og på elknallerter og det skyldes foreningen KGGO, der arbejder ihærdigt på at sikre kørestolsbrugere og gangbesværede samme muligheder som andre har.IMG_7971

“Og det er en fornøjelse for mig at åbne jeres ringridning, fordi KGGO er en forening, der gør meget for, at andre bliver glade”, siger kulturudvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig blev der lagt fra land med et ringrideroptog, hvor Natteravnene gik i front og musikken blev leveret af elever fra Sønderborg Musikskole.

Vinder af ringridning og dermed konge blev Dennis Andersen fra Gelerts Gaard, mens kronprinsen er Hans Larsen, der ligesom prinsen, Hans Steger, bor på Gråsten Plejecenter.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...