Gråsten: Klar til Ældre i Kørestol på Indkøb

10. april 2017 Gråsten

Tirsdag bliver der sat gang i kørselsordningen Ældre i Kørestol på Indkøb. Endelig er det lykkedes for KGGO at få økonomi til at betale et betydeligt tilskud til turene, så ældre kørestolsbrugere og gangbesværede i Gråsten og omegn kan komme ud og handle.

Der er forvejen en indkøbsordning i Gråsten.  Ældresagen skriver på deres hjemmeside:

”Indkøbsturene er åbne for alle pensionister fra området Adsbøl, Kværs, Tørsbøl, Snurom, Rinkenæs, Alnor, Egernsund og Gråsten” . Men ordningen er ikke for folk i kørestol og folk som ikke kan undvære deres rollator på indkøbsturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

KGGO-formand Svend Schütt har undret sig meget over den sortering, og tog derfor kontakt til den ansvarlige og bad om en forklaring.

”Forklaringen er, at kørestole og rollatorer tager for meget plads. Det lyder jo som en god forklaring, men jeg mener, at det måske netop er de borgere, som Ældresagen frasorterer, der har mest brug for tilbuddet, men min mening gjorde ikke indtryk på Ældresagen”, siger Svend Schütt.

Derfor begyndte han for lidt over et år siden at skaffe økonomi til, at KGGO kunne tilbyde ”Ældre i Kørestol på indkøb”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er pt. 3 borgere tilmeldt og 2 frivillige hjælpere.

For tilmelding og mere info, kontakt formanden på 61714607 eller på info@kggo.nu

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk