Gråsten Landbrugsskole viser den grønne førertrøje frem i Perlegade

15. maj 2022 Erhverv

Tour de grønt landbrug flytter onsdag ind på gågaden i Sønderborg og det sker i kombination med forretningsudstilling i Borgen hele ugen. Temaet er forsat den grønne omstilling i det danske landbrug, skriver Gråsten Landbrugsskole.

Det danske landbrug har den grønne førertrøje og derfor vil agrarøkonomerne på Gråsten Landbrugsskole gerne invitere til en sjov dag på gågaden, hvor der vil være en masse sjove aktiviteter, der viser de grønne initiativer som det danske landbrug arbejder med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen vil være en kombination med konkurrencer, lege og fede præmier for hele familien.

Der vil blandt andet være skattejagt, malkekonkurrence og quiz – og der deles præmier ud i forbindelse med konkurrencerne.

Agrarøkonomerne vil samtidig informere omkring fremtidens landbrug, samt landbrugets bæredygtige udvikling i Danmark igennem de senere år.

Danmark har den grønneste fødevareproduktion i verden og den førertrøje kan kun bevares igennem udvikling og kommunikation mellem forbruger og producent.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...