Gråsten: Nye Borgerliges valgplakater vandaliseret

19. november 2017 KV2017

Nye Borgerlige lørdag blev ramt af målrettet hærværk mod deres valgplakater i Gråsten.

“Vi fik en henvendelse fra en borger via sms, som viste billeder af valgplakater, som var blevet vandaliseret med sort spraymaling”, siger byrådskandidat Bo Kleis Christensen sent søndag aften til SønderborgNYT.

“Vi sprang i bilen og kørte til Gråsten, hvor vi fandt en række af vore valgplakater spraymalede, så det dækkede ansigt og navn”, siger kandidaten.

Nye Borgerlige kalder det for målrettet hærværk, fordi deres plakater i Gråste,n som så mange andre steder, hænger i lygtepælene tæt samme med plakater fra alle de andre partier. Men ingen af de andres var vandaliseret, kun Nye Borgerliges plakater.

“Vi antager derfor, det var målrettet”, siger Bo Kleis Christensen fra Nye Borgerlige.

Nye Borgerlige modtager ingen offentlig støtte til vores valgkamp, fordi det er deres første valgkamp i Sønderborg.

“Så vi har betalt alt af vores egen løn, ingen pengetank eller støtte fra partiet bag. Når valgplakater bliver vandaliseret målrettet på den måde, bliver vi kede af det, da det rammer os kandidater direkte på pengepungen”, siger Bo Kleis Christensen.

Kandidaterne har fjernet de ødelagte plakater og naturligvis ophængt en stak friske i erstatning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man kører dog fra stedet med tanken, om det virkeligt er i Danmark, man møder så antidemokratiske kræfter, at man skal få vandaliseret sine valgplakater. Vi lever jo ikke i en bananrepublik, men man kunne næsten nogle gange tro det, når man oplever den slags”, siger Bo Kleis Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...