Gråsten: Nye Borgerliges valgplakater vandaliseret

19. november 2017 KV2017

Nye Borgerlige lørdag blev ramt af målrettet hærværk mod deres valgplakater i Gråsten.

“Vi fik en henvendelse fra en borger via sms, som viste billeder af valgplakater, som var blevet vandaliseret med sort spraymaling”, siger byrådskandidat Bo Kleis Christensen sent søndag aften til SønderborgNYT.

“Vi sprang i bilen og kørte til Gråsten, hvor vi fandt en række af vore valgplakater spraymalede, så det dækkede ansigt og navn”, siger kandidaten.

Nye Borgerlige kalder det for målrettet hærværk, fordi deres plakater i Gråste,n som så mange andre steder, hænger i lygtepælene tæt samme med plakater fra alle de andre partier. Men ingen af de andres var vandaliseret, kun Nye Borgerliges plakater.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi antager derfor, det var målrettet”, siger Bo Kleis Christensen fra Nye Borgerlige.

Nye Borgerlige modtager ingen offentlig støtte til vores valgkamp, fordi det er deres første valgkamp i Sønderborg.

“Så vi har betalt alt af vores egen løn, ingen pengetank eller støtte fra partiet bag. Når valgplakater bliver vandaliseret målrettet på den måde, bliver vi kede af det, da det rammer os kandidater direkte på pengepungen”, siger Bo Kleis Christensen.

Kandidaterne har fjernet de ødelagte plakater og naturligvis ophængt en stak friske i erstatning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man kører dog fra stedet med tanken, om det virkeligt er i Danmark, man møder så antidemokratiske kræfter, at man skal få vandaliseret sine valgplakater. Vi lever jo ikke i en bananrepublik, men man kunne næsten nogle gange tro det, når man oplever den slags”, siger Bo Kleis Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Hansson Erhverv opnår DGNB-certifikat i guld med sandwichpaneler

3. februar 2023 Erhverv

Hansson Erhverv, der udlejer erhvervsejendomme i Sønderborg, tog i slutningen af 2021 første spadestik i en 30.000 kvadratmeter stor udstykning i den nordlige ende af hovedstaden på Als. Den første udlejningsejendom på 3.000 kvadratmeter er netop blevet færdig og Larsen Strings, der er verdens største forhandler af strenge til blandt andet violiner, er flyttet ind. […]

Læs mere...