Gråsten og andre frivillige brandværn fik sponsorkroner fra Sønderjysk Forsikring

15. september 2020 Erhverv

Torsdag eftermiddag delte Sønderjyske Forsikring penge ud til fire af de frivillige brandværn i Sønderjylland – og blandt dem var Gråsten Frivillige Brandværn.

“Det giver rigtig god mening, at vi støtter de frivillige brandværn. Når de er hurtige til at rykke ud til brande, så er de med til at begrænse de skader, som vi kommer til at dække”, siger forsikringsdirektør Jane Sommer Christensen fra Sønderjysk Forsikring.

Holdleder fra Gråsten Frivillige Brandværn, Lars Christensen, fortæller, at brandfolkene i Gråsten er glade for de 10.000 kroner, som de fik i sponsorstøtte fra Sønderjysk Forsikring.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har allerede brugt pengene på brandhjelme”, siger han og fortæller videre:

“Det er vigtigt, der er er nogen, der støtter de frivillige brandværn og det er også vigtigt at flere melder sig til at blive frivillige brandmænd. I Gråsten har vi tre kvinder med på holdet, så kvinder kan også roligt melde sig”, siger han.

SønderborgNYT var på besøg i Sønderjysk Forsikrings hovedkvarter og sendte live-tv fra udddelingen af sponsoraterne.

Du kan høre Jane Sommer Christensen fortælle, hvordan det giver mening for forsikringsselskabet at give penge til brandmændene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også se overrækkelsen af de flotte beløb, som brandmændene fik med sig hjem.

Desuden kan du høre holdleder Lars Christensen fra Gråsten Frivillige Brandværn fortælle, at det er vigtigt med både støtte og med flere frivillige.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
10. december 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af familier så deres børn optræde i Så’ det Jul i Alsion

10. december 2023 Kultur

Både lørdag og søndag eftermiddag havde alle børnene fra Sønderjysk Pigekor og Drengekor deres familier siddende på tilskuerpladserne i Alsions koncertsal, så de kunne opleve korets årlige julekoncert. Balletbørnene fra Sønderjysk Danseakademi havde, som pige- og drengekoret, også opbakning fra deres familier – og de kunne bare sætte sig og nyde korene, som fik opbakning […]

Læs mere...