Gråsten Revyen kom fint gennem premieren

3. marts 2020 Kultur

Tirsdag aften var der premiere på Gråsten Revyen i Det Lille Teater i Gråsten, hvorAnton Mortensen, Dorte U. Brodersen, Ditte Ellehauge Fjord-Larsen, Jens Jørgensen, Jørgen C. Clausen, Pia Nielsen og Susanne E. Houston Tønnies var på scenen.

Britta-sagen blev selvfølgelig taget under kærlig behandling og det gjorde de unge klimakæmpere også – og Lindholm, som skulle huse afviste asylansøgere var der også set på.

“Lindholm er ikke den eneste ø dernede – og lejer vi naboøen ud til japanere, så kan vi sælge Lindhold til præsident Trump. Når han ser japanerne har en Huawei-mast, så vil han betale os for at hæve japanernes leje en gang om året”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og biogasanlægget, der skal bygges i Kværs, fik en ny placering. Nemlig Himmark Strand – for det viser sig nok, at i Kværs vil det komme til at ligge i vejen.

Partiet Venstre, Royal Run, Den Kongelige Køkkenhave og meget andet var også på programmet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...