Gråsten Revyen kom fint gennem premieren

3. marts 2020 Kultur

Tirsdag aften var der premiere på Gråsten Revyen i Det Lille Teater i Gråsten, hvorAnton Mortensen, Dorte U. Brodersen, Ditte Ellehauge Fjord-Larsen, Jens Jørgensen, Jørgen C. Clausen, Pia Nielsen og Susanne E. Houston Tønnies var på scenen.

Britta-sagen blev selvfølgelig taget under kærlig behandling og det gjorde de unge klimakæmpere også – og Lindholm, som skulle huse afviste asylansøgere var der også set på.

“Lindholm er ikke den eneste ø dernede – og lejer vi naboøen ud til japanere, så kan vi sælge Lindhold til præsident Trump. Når han ser japanerne har en Huawei-mast, så vil han betale os for at hæve japanernes leje en gang om året”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og biogasanlægget, der skal bygges i Kværs, fik en ny placering. Nemlig Himmark Strand – for det viser sig nok, at i Kværs vil det komme til at ligge i vejen.

Partiet Venstre, Royal Run, Den Kongelige Køkkenhave og meget andet var også på programmet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...