Gråsten Rideklub hyldede deres EM-sølvvinder, Selma Ludvigsen

16. august 2021 Sport

Søndag aften klokken 22 blev der vinket med flagene i Gråsten Rideklub, fordi 14-årige Selma Ludvigsen kom hjem fra EM i Polen og den unge pige og hendes pony, Fetto, havde en flot sølvmedalje med i bagagen.

“Når et af medlemmer i Gråsten Rideklub gør det super godt, så blive de altid hyldet, når de vender hjem og det er jo flot, at Selma Ludvigsen kommer hjem med en sølvmedalje i dressur”, siger bestyrelsesmedlem Helle Bach Hansen til SønderborgNYT.

“At Selma Ludvigsen kommer hjem med sølv er bestemt fortjent, fordi hun og hendes træner, Pernille Ørum, har arbejdet vedholdende”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sølvvinder Selma Ludvigsen siger til SønderborgNYT, at hun og Fetto træner stort set hver dag.

Inden medaljevinderen gav sig tid til vennerne, fulgte hun sin hest ind i ridehallen, hvor den løb rundt og også fik rullet sig, inden den kom ind i sin faste boks, hvor der var ekstra gulerødder.

Da det var klaret, blev der sagt nogle få ord fra bestyrelsen:

“Vi allesammen elsker vores Selma Ludvigsen og du er et forbillede for mange andre i vores klub. Nu har du vundet en flot medalje – takket være dit store arbejde, din flid og – ikke mindst – din mor”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er på ingen måde let at vinde medaljer ved nationale og internationale stævner – og når det gælder ridning, så er det ikke alene rytteren, men også hesten, der skal være i den allerbedste form – og samarbejdet skal fungere optimalt.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...