Gråsten Ringridning: Hanne Mikkelsen er vendt hjem til frivillig-opgaver

16. juli 2022 Gråsten
Hanne Mikkelsen er kørt til Gråsten fra Ølgod.
Hanne Mikkelsen er kørt til Gråsten fra Ølgod.

Gråsten Ringridning kan kun lykkes, fordi der er en lang række frivillige, som har lyst til at gi’ en hånd med – og i rækken af frivillige er Hanne Mikkelsen, som bor i Ølgod.

“Det er 13 år siden, jeg har været med til Gråsten Ringridning, men da de efterlyste en frivillig til at styrekøkkenet, så slog jeg til med det samme og det er bare så dejligt at komme hjem og være med – og så kan jeg jo snakke sønderjysk igen”, siger Hanne Mikkelsen til SønderborgNYT.

“Jeg har min søn med og han har taget sin kæreste med – og desuden har jeg mine to muslimske plejebørn med. Det er rigtigt godt for dem at være frivillige, så de lærer noget om vores frivilligkultur”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller, at hun selv, børn og plejebørn ikke er de eneste, som har kørt langt for at være med.

Torben F. Larsen, som er formand for restaurationskomiteen er kørt hertil fra Toftlund”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...