Gråsten Ringridning: Køb billet til Ringriderballet og Damefrokosten

2. juli 2019 Kultur

Salget af billetter til både Ringriderballet fredag den 19. juli og Damefrokosten lørdag den 20. juli er allerede godt i gang, men det er stadig muligt at melde sig til.

Forudsat der ikke er udsolgt inden, er sidste frist for tilmelding onsdag den 17. juli for begge arrangementers vedkommende.

Til Ringriderballet inklusive spisning, kan der købes billetter hos Den Gamle Skomager på telefon 7465 3365.

Til Damefrokosten med efterfølgende bal, kan der købes billetter både hos Salon Garagen på nummer 4110 8210 og Benniksgaard Gårdbutik på telefon 7465 0949.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er man et selskab, som skal til enten det ene eller det andet arrangement – eller begge – vil der ved køb af billetter blive taget hensyn til, om man ønsker at sidde samlet.

Ønsker man at deltage i den traditionsrige fugleskydning fredag den 19. juli kl. 16.15, inden ringriderballet, skal man bare møde op på festpladsen.

Det koster 80 kr. at være med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...