Gråsten Ringridning skifter frokosten ud med et Ringriderbal

5. juli 2018 Kultur

Efter sidste års ringridning, så det rødt ud, da tallene for årets festdage i Gråsten blev gjort op.

“Vi har været inde og kigge, hvad vi kunne ændre og blev enige om, at Ringriderfrokosten skal afløses af et Ringriderbal, som alle gråstenere og andre kan deltage i, siger Gråstens ringriderformand Bo Hansen til SønderborgNHYT.

“Flere ringridergæster har sagt til os, at vores Ringriderfrokost tog for lang tid og det skyldtes de mange taler. Så nu er det sådan, at vi hurtigere kommer frem til selve festen”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har også været en tradition, at en lang række mennesker blev inviteret med og at Gråsten Ringridning dækkede deres udgfiter til Ringriderfrokosten.

“Nu er der ingen – heller ikke bestyrelsen – som får betalt deres mad og drikkevarer”, siger Bo Hansen.

Der er stadig billetter til 150 kroner stykket hos Den Gamle Skomager. For de penge får man lidt sild og to slags gris med tilbehør.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...