Gråsten: Rufus Gifford taler om Trump og om sin ambassadørtid

15. oktober 2017 Politik

Tirsdag den 31. oktober har du chancen for at komme helt tæt på den tidligere amerikanske ambassadør Rufus Gifford, når han holder foredrag i Ahlmannsparken i Gråsten. Det sker kl.19:00.

I dette personlige og underholdende foredrag fortæller Gifford om de sidste måneder som ambassadør, sine ærlige tanker og følelser omkring det nyligt overståede præsidentvalg og USA’s rolle med Donald Trump som præsident. Endvidere vil han komme ind på sine oplevelser med Danmark og sit møde med danskerne, både som ambassadør og som privatperson, og sidst men ikke mindst løfte sløret for hvilke fremtidsplaner, han har.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i foredraget er en åben spørgesession, hvor publikum kan stille spørgsmål til Rufus Gifford.

Vi ser frem til en hyggelig aften og håber at se mange fremmødte. Vi skal gøre opmærksom på, at foredraget foregår på engelsk. Alle interesserede er velkommen.

Billetter købes hos LOF Syd på tlf.73 42 10 10 eller via hjemmesiden syd.lof.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...