Gråsten: Rufus Gifford taler om Trump og om sin ambassadørtid

15. oktober 2017 Politik

Tirsdag den 31. oktober har du chancen for at komme helt tæt på den tidligere amerikanske ambassadør Rufus Gifford, når han holder foredrag i Ahlmannsparken i Gråsten. Det sker kl.19:00.

I dette personlige og underholdende foredrag fortæller Gifford om de sidste måneder som ambassadør, sine ærlige tanker og følelser omkring det nyligt overståede præsidentvalg og USA’s rolle med Donald Trump som præsident. Endvidere vil han komme ind på sine oplevelser med Danmark og sit møde med danskerne, både som ambassadør og som privatperson, og sidst men ikke mindst løfte sløret for hvilke fremtidsplaner, han har.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i foredraget er en åben spørgesession, hvor publikum kan stille spørgsmål til Rufus Gifford.

Vi ser frem til en hyggelig aften og håber at se mange fremmødte. Vi skal gøre opmærksom på, at foredraget foregår på engelsk. Alle interesserede er velkommen.

Billetter købes hos LOF Syd på tlf.73 42 10 10 eller via hjemmesiden syd.lof.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...