Gråsten: Thomas Larsen fortæller om sine samtaler med Dronningen

16. oktober 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Thomas Larsen, der til daglig arbejder som politisk kommentator ved Berlingske og han kommenterer i tv ved forskellige kongelige begivenheder.

I 2016 udkom hans bog “De Dybeste Rødder – Dronningen om danskerne”, hvor han i samtale med Dronning Margrethe gennemgår Danmarks historie fra den tidligste fortid og op til nutiden.

Det er en fortælling præget af Dronningens tro på, at vi kan klare nutidens mange udfordringer – hvis vi vil.

Det er med afsæt i denne bog, at Thomas Larsen holder foredrag mandag den 23. oktober kl. 19:00 på Den Gamle Kro i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

I sit foredrag vil Thomas berette om bogens tilblivelse og de mange samtaler, han har haft med Dronning Margrethe. Han vil også fortælle om, hvorfor netop vores fælles historie og diskussionen om danskhed optager så mange mennesker i dag.

Vi ser frem til et spændende og yderst aktuelt foredrag – alle er velkomne.

Billetter købes hos LOF Syd på tlf.73 42 10 10 eller via hjemmesiden syd.lof.dk

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...