Gråsten: Thomas Larsen fortæller om sine samtaler med Dronningen

16. oktober 2017 Kultur

Thomas Larsen, der til daglig arbejder som politisk kommentator ved Berlingske og han kommenterer i tv ved forskellige kongelige begivenheder.

I 2016 udkom hans bog “De Dybeste Rødder – Dronningen om danskerne”, hvor han i samtale med Dronning Margrethe gennemgår Danmarks historie fra den tidligste fortid og op til nutiden.

Det er en fortælling præget af Dronningens tro på, at vi kan klare nutidens mange udfordringer – hvis vi vil.

Det er med afsæt i denne bog, at Thomas Larsen holder foredrag mandag den 23. oktober kl. 19:00 på Den Gamle Kro i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

I sit foredrag vil Thomas berette om bogens tilblivelse og de mange samtaler, han har haft med Dronning Margrethe. Han vil også fortælle om, hvorfor netop vores fælles historie og diskussionen om danskhed optager så mange mennesker i dag.

Vi ser frem til et spændende og yderst aktuelt foredrag – alle er velkomne.

Billetter købes hos LOF Syd på tlf.73 42 10 10 eller via hjemmesiden syd.lof.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...