Gråsten Varme på verdens top100

11. juni 2015 Erhverv

Gråsten Varmes CO2-neutrale fjernvarme er med i årets Sustania100-katalog, udvalgt blandt 1.500 nominerede projekter globalt.

Endnu et ProjectZero demonstratorium får prædikatet best in class.

Mandag Morgens grønne tænketank Sustainia præsenterer i dag i Paris ét hundrede eksempler på bæredygtige løsninger og produkter fra hele verden, som kan inspirere globalt til en grønnere udvikling. De hundrede bæredygtige løsninger er udvalgt blandt flere end 1.500 nominerede projekter, virksomheder og teknologier implementeret i 151 lande fordelt på seks kontinenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gråsten Varmes nye CO2-neutrale fjernvarmecentral er med i top100 og dermed også med til at sætte Sønderborg på Sustanias verdenskort for de bedste løsninger.

Sustania´s udvælgelse af Gråsten Varme glæder ProjectZeros Peter Rathje:

“Nu er det ikke kun borgere og virksomheder i Gråsten, som kan glæde sig over den grønne og billigere fjernvarme. Nu kan hele verden inspireres af Gråstens grønne fjernvarmeløsning. Og det er samtidig godt for områdets erhvervsturisme og anlæggets leverandører, siger Peter Rathje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de hundrede løsninger, der er udvalgt til dette års Sustainia100, er seks af dem skabt af danske virksomheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...