Gråstenæble-smykker på plads i Sönnichsens nye lokaler

1. februar 2016 Erhverv

Karina og Stefan Sönnichsen har mandag deres første arbejdsdag i nye lokaler i Slotsgade i Gråsten, hvor der er mere

Karina og Stefan Sönnichsen har mandag første dag i Slotsgade i Gråsten.

Karina og Stefan Sönnichsen har mandag første dag i Slotsgade i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

plads til smykker, ure og alle de andre spændende ting, de tilbyder kunderne.

“Vi er flyttet i Slotsgade for at få mere plads”, siger Stefan Sönnichsen til SønderborgNYT. Ægteparret var ikke det mindste i tvivl om, at de under alle omstændigheder ville blive i Gråsten.

“Gråsten er en dejlig by og jeg synes, at gråstenerne er gode til at bakke op om deres butikker”, siger butiksejeren, der nu har været i slotbyen i mere end to år.

Udvider sortimentet

“Mere plads betyder, vi udvider sortimentet, så vi også får udvalgte lædervarer”, siger Karina Sönnichsen. Der er også andre nyheder på vej, men parret vil ikke afsløre, hvad det er.

17 Gråstenæble-smykkerIMG_7908

Hos Sönnichsen kan du købe hele 17 forskellige Gråstenæble-smykker.

“Det er et smykke, vi er særligt glade for, fordi vi selv har designet det og ad den vej bidrager til Gråstens store satsning omkring netop Gråstenæblet”, siger ægteparret Sönnichsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over at investere i nye ure, Gråstenæbler og andre smykker, så kan du også få repareret smykker og ure. Antikke ure er også lagervare – og selvfølgelig kan du få trimmet bornholmeren, hvis der er behov.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...