Gråstenæble-smykker på plads i Sönnichsens nye lokaler

1. februar 2016 Erhverv

Karina og Stefan Sönnichsen har mandag deres første arbejdsdag i nye lokaler i Slotsgade i Gråsten, hvor der er mere

jpg” alt=”Karina og Stefan Sönnichsen har mandag første dag i Slotsgade i Gråsten.” width=”300″ height=”200″ /> Karina og Stefan Sönnichsen har mandag første dag i Slotsgade i Gråsten.

plads til smykker, ure og alle de andre spændende ting, de tilbyder kunderne.

“Vi er flyttet i Slotsgade for at få mere plads”, siger Stefan Sönnichsen til SønderborgNYT. Ægteparret var ikke det mindste i tvivl om, at de under alle omstændigheder ville blive i Gråsten.

“Gråsten er en dejlig by og jeg synes, at gråstenerne er gode til at bakke op om deres butikker”, siger butiksejeren, der nu har været i slotbyen i mere end to år.

Udvider sortimentet

“Mere plads betyder, vi udvider sortimentet, så vi også får udvalgte lædervarer”, siger Karina Sönnichsen. Der er også andre nyheder på vej, men parret vil ikke afsløre, hvad det er.

17 Gråstenæble-smykkerIMG_7908

Hos Sönnichsen kan du købe hele 17 forskellige Gråstenæble-smykker.

“Det er et smykke, vi er særligt glade for, fordi vi selv har designet det og ad den vej bidrager til Gråstens store satsning omkring netop Gråstenæblet”, siger ægteparret Sönnichsen.

Ud over at investere i nye ure, Gråstenæbler og andre smykker, så kan du også få repareret smykker og ure. Antikke ure er også lagervare – og selvfølgelig kan du få trimmet bornholmeren, hvis der er behov.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk