Gråstens bibliotek indvier nye lokaler

19. juni 2020 Kultur

I forbindelse med Ahlmannsparkens renovering er Gråstens bibliotek flyttet til nye lokaler. Genåbningen fejres onsdag den 1. juli fra klokken 10 til 11 med en genindvielse og med taler ved blandt andre Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme. Der serveres lidt godt til ganen, og en af bibliotekets medarbejdere fortæller historien om den lokale sørøver, Alf, der gemte sig i Gråstenskovene og nu har fået en særlig plads i det nye bibliotek.

”Ahlmannsparkens udbygning og renovering er en styrkelse af kulturlivet i Gråsten. Både den nye multisal og udbygningen af biblioteket med den nye beliggenhed er gode og fremadrettede løsninger”, siger Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På grund af tidens særlige omstændigheder er det nødvendigt at tilmelde sig begivenheden. Billetter kan trækkes på bibliotekets hjemmeside eller ved at møde op personligt på et af kommunens øvrige biblioteker. Der er åben adgang for alle fra kl. 13.00 samme dag, når Biblioteket Gråsten igen har almindeligt åbent.

Hele byggeprojektet i Ahlmannsparken forventes at være færdigt i november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Øverst: Gråsten Bibliotek. Foto: Sønderborg Kommune

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...