Gråstens bibliotek indvier nye lokaler

19. juni 2020 Kultur

I forbindelse med Ahlmannsparkens renovering er Gråstens bibliotek flyttet til nye lokaler. Genåbningen fejres onsdag den 1. juli fra klokken 10 til 11 med en genindvielse og med taler ved blandt andre Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme. Der serveres lidt godt til ganen, og en af bibliotekets medarbejdere fortæller historien om den lokale sørøver, Alf, der gemte sig i Gråstenskovene og nu har fået en særlig plads i det nye bibliotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Ahlmannsparkens udbygning og renovering er en styrkelse af kulturlivet i Gråsten. Både den nye multisal og udbygningen af biblioteket med den nye beliggenhed er gode og fremadrettede løsninger”, siger Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

På grund af tidens særlige omstændigheder er det nødvendigt at tilmelde sig begivenheden. Billetter kan trækkes på bibliotekets hjemmeside eller ved at møde op personligt på et af kommunens øvrige biblioteker. Der er åben adgang for alle fra kl. 13.00 samme dag, når Biblioteket Gråsten igen har almindeligt åbent.

Hele byggeprojektet i Ahlmannsparken forventes at være færdigt i november.

Øverst: Gråsten Bibliotek. Foto: Sønderborg Kommune

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk