Gråstens første cykeludstilling med motion for ældre i højsæde

10. april 2016 Gråsten

Et nyt tiltag for ældre ser dagens lys i Gråsten i juni. Det er initiativtager Niels V. Jensen, der har fået ideen til at lave en udstilling med temaet: cykel-, motions- og sundhed. Udstillingen foregår på Torvet i Gråsten torsdag den 2. juni fra kl. 10.00 til 14.00.

Elcykel fra MBK - Glimrende til indkøbsture og også i stand til at fragte cyklisten rimeligt bekvemt fra Alsion til Dybbøl Mølle.

Elcykel fra MBK – Glimrende til indkøbsture og også i stand til at fragte cyklisten rimeligt bekvemt på længere ture.

”Jeg kunne se behovet og mulighederne, og så gik jeg bare i gang” siger Niels V. Jensen i en pressemeddelelse. Sammen med andre aktive frivillige er Niels V. Jensen også en del af sofacykelklubben i Gråsten, der blev startet sidste år. Det har været en rigtig god første sæson, og de har praktisk talt cyklet hver uge, også hen over vinteren. For de ældre vil gerne have motion og styrke sundheden. Det giver velvære og livskvalitet. Og en sofa cykel er en god løsning, når man som ældre ikke bare kan sætte sig op på en almindelig cykel.

”En cykel er jo ikke bare en cykel. Den findes i alle mulige afskygninger og der er gode cykelmuligheder, også for de, der ikke længere er så let til bens eller som ikke længere ser så godt. Alle kan komme ud og cykle”, forklarer Niels V. Jensen.

”Derfor kontaktede jeg, forhandlere i området og inviterede dem til at komme og vise, hvad der er af muligheder indenfor cykelverdenen”.

”Vi holder en udstillingsdag torsdag den 2. juni fra kl. 10.00 til 14.00. Det kommer til at foregå på pladsen foran DetIMG_6108-300x258 Gamle Rådhus på Torvet i Gråsten. Der kommer otte forskellige udstillere fra både Sønderborg, Gråsten, Rødekro og Åbenrå. Alle forhandlere var straks med på ideen, så nu håber jeg på, der bliver et stort fremmøde. For denne dag får man virkelig mulighed for at få et godt indblik i, hvad der er af cykelmulighed. Man kan på udstillingen få lov at se og prøve cyklerne under kyndig vejledning af fagfolkene”, siger Niels V. Jensen, der glæder sig meget til Gråstens første cykeludstilling med motion for ældre i højsæde.

Cykeludstillere

Sundhedscentret i Sønderborg , Fri BikeShop Sønderborg, Jønnes Cykler, Fri BikeShop Gråsten, Ældreklubben Gråsten, KGGO, Jørn Iversen, Rådekro, Lopifit

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk