Gråstens Henry Bjerg A/S i samarbejde med Lygas Energiteknik Vest

19. december 2015 Erhverv

Konkurrencen på servicemarkedet skærpes i disse år. Store nationale og internationale aktører presser på for at inddæmme såvel private forbrugere såvel som det offentlige og det private erhvervsliv. En række frie og selvstændige vvs- installatører og smedemestre i det jyske har derfor taget initiativ til at gå sammen i kampen om servicekunderne. Specialistviden om olie- og gasfyrsservice, biobrændselsanlæg, sol- og jordvarme er en nødvendighed for at give kunderne den bedste service.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henry Bjerg. Pressefoto.

Henry Bjerg. Pressefoto.

Derfor er den lokale VVS- firma Henry Bjerg A/S, som har adresse i Gråsten, gået med i samarbejdet Lygas Energiteknik Vest.

”VVS – og energibranchen er i dag et højteknologisk område, og det bliver stadig mere komplekst. Udviklingen går så hurtigt, at det er vanskeligt for os som enkeltstående installatør at være 100% opdateret på servicefeltet, men den faglige udfordring håndterer Lygas Energiteknik fremover ”, siger Henry Bjerg tidligere indehaver af Kückelhahns  Eftf. Og Vestergades Smede & VVS, som netop er blevet medejer af Lygas Energiteknik Vest.

”Vi er en større samling af jyske fagfolk, som kunne se udfordringen og fornuften i at arbejde sammen på dette meget kundevigtige område. Vi arbejder tæt sammen med  Lygas Energiteknik på Sjælland, som har mange års erfaring som professionelt servicefirma, så man kan egentlig godt kalde det et landsdækkende samarbejde”, siger Henry Bjerg

I princippet kan alle være med

Alle jyske og fynske vvs- installatører og smedemestre kan i princippet gå med i samarbejdet som medejere af Lygas Energiteknik Vest. Der er ikke sat loft for, hvor mange ejere der kan være med i det nystartede jyske energiserviceselskab som allerede nu servicerer Jylland og Fyn.images

Artiklen fortsætter under annoncen

Fri og uvildig rådgivning for kunden, bedre forhold omkring garantiordninger, professionel vagtordning er blot nogle af de kundefordele ejerskabet giver.  For Henry Bjerg VVS er den professionelle vagtordning også attraktiv, ligesom bedre leverandøraftaler og adgang til efteruddannelsesmuligheder styrker virksomheden fagligt.

”Vi har fokus på at højne serviceløsningerne til vores mange forskellige kunder uden at blive bundet op på snærende aftaler med grossister og de store energi-selskaber. Når Lygas Energiteknik rådgiver kunden, er det uvildigt og uafhængigt. Skal der efterfølgende udføres reparationer eller opsættes nye anlæg, kan vores gode og trofaste kunder fortsat benytte os og dermed en fagmand de kender”, siger Henry Bjerg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...