Grænsehandel: Kom og få bilen fyldt op med bestilte varer

20. september 2013 Erhverv

Grænsehandel og nethandel med dagligvarer bliver nu kombineret af firmaet Gpris.dk. Her kan kunderne bestille varer, som de senere kan hente syd for grænsen, hvor medarbejdere har pakket dem og står klar til at stille dem ind bag i din bil.

Det nye grænsehandelskoncept er både enkelt og billigt.

Det nye grænsehandelskoncept er både enkelt og billigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bag den nye netbutik står Allan Filbert, som oprettede Grænseguiden for at skabe en overskuelighed over priserne på dagligvare syd og nord for den dansk-tyske grænse. Grænseguiden blev solgt til JydskeVestkysten. Allan Filbert har tidligere været indkøbschef i Fleggaard koncernen, så han har en solid erfaring med grænsehandel.

Det nye firma består af et lager i Harreslev, hvor kunderne kan hente de varer, som de bestiller på Gpris.dk.

Firmaet har begrænset omkostningerne mest muligt. Det har alene ansat medarbejdere til indkøb, drift af hjemmesiden og pakkere, der læsser de bestilte varer ind i kundernes biler, når de kommer til lageret. Både butikspersonale og tilbudsaviser er sparet væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allan Filbert arbejder for at få faste, lave priser på alle varer, så forbrugerne får fuld gennemsigtighed i priserne. Vareudvalget er ikke kæmpestort og det er heller ikke ambitionen.

Se hjemmesiden her: http://www.gpris.dk/

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...