Grænsehandel: To kunder fik hver 5.000 kroner i Fakta

28. december 2013 Erhverv

Fakta åbnede for under et år siden butikker i Aventoft og Harrislee. Og inden årets udgang kan de altså fejre kunde nummer en million, skriver dagens.dk.

Foto: Elo Christoffersen

Foto: Elo Christoffersen

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi havde ikke forestillet os for et år siden, at fejre kunde nummer en million i samme år, som vi åbner butikkerne, men det har været en fantastisk rejse, og der er blevet taget så godt imod os, og udviklingen går stærkt og i den rigtige retning fortæller salgsdirektør Ronny Moriana Glindemann fra Fakta.

I 2014 åbner butikskæden butik nummer tre i Süderlügum.

Grunden til den store succes hos Fakta Tyskland er blandt andet et sortiment bestående af et stort udvalg danske dagligvarer i en unik kombination med grænsehandlens typiske varer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt sammen til forbrugervenlige priser, så det er svært at forestille sig, at afgiftssænkningen, der sikrer danskerne dobbelt så dyre sodavand i Danmark som i Tyskland, kan holde danskerne hjemme.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...