Grænsehandel: To kunder fik hver 5.000 kroner i Fakta

28. december 2013 Erhverv

Fakta åbnede for under et år siden butikker i Aventoft og Harrislee. Og inden årets udgang kan de altså fejre kunde nummer en million, skriver dagens.dk.

Foto: Elo Christoffersen

Foto: Elo Christoffersen

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi havde ikke forestillet os for et år siden, at fejre kunde nummer en million i samme år, som vi åbner butikkerne, men det har været en fantastisk rejse, og der er blevet taget så godt imod os, og udviklingen går stærkt og i den rigtige retning fortæller salgsdirektør Ronny Moriana Glindemann fra Fakta.

I 2014 åbner butikskæden butik nummer tre i Süderlügum.

Grunden til den store succes hos Fakta Tyskland er blandt andet et sortiment bestående af et stort udvalg danske dagligvarer i en unik kombination med grænsehandlens typiske varer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt sammen til forbrugervenlige priser, så det er svært at forestille sig, at afgiftssænkningen, der sikrer danskerne dobbelt så dyre sodavand i Danmark som i Tyskland, kan holde danskerne hjemme.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...