Grænsekontrol: Ingen problemer

5. januar 2016 112

En hurtig status over mandagens grænsekontrol viser, at det ikke gav anledning til kø-dannelser eller andre trafikale grænseproblemer. Der blev tilbageholdt enkelte personer, som ikke havde papirerne i orden.

Alle rejsende skal medbringe nationalt id og når vi i Danmark ikke anvender et nationalt ID-kort skal man – som altid – medbringe pas, når man rejser mellem Tyskland og Danmark. Danske statsborgere kan blive straffet for ikke at medbringe pas, men vil ikke blive afvist, hvis der ikke er tvivl om deres statsborgerskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyskerne undrer sig

Ved den tysk-østrigske grænse undrer politiet sig over den kontrol, kollegaerne i Danmark nu foretager ved den dansk-tyske grænse. For det er efterhånden kun få flygtninge og migranter, der bruger Tyskland som transitrute for at komme nordpå.

“For en måneds tid siden gik vi i gang med at afvise bestemte flygtninge og migranter. De, der ikke søger asyl i Tyskland, men vil rejse videre nordpå, bliver straks sendt tilbage til Østrig”, siger tysk politi til DR.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 112, Sønderborg

Brand i bil

17. august 2022 112

I rundkørslen på Grundtvigs Allé var der onsdag eftermiddag klokken 16:40 brand i en bil. “Brandfolk fra stationen i Sønderborg fik den slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT.

Læs mere...