Gråsten Æblefestival kan sagtens bruge flere frivillige

27. februar 2019 Kultur

Gråsten Æblefestival, der i år finder sted fredag den 13 og lørdag den 14 september, er i konstant udvikling og derfor vil styregruppen meget gerne møde rigtigt mange mennesker, som har lyst til at være med til at løfte æblefestivallen.

“Frivillige og styregruppen mødes i Marina Fiskenæs på mandag klokken 19 – og du er hjerteligt velkommen”, siger formanden for styregruppen, Kaj Nielsen til SønderborgNYT. Tager man venner, bekendte, familie og naboer med, så er det endnu bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gråsten Æblefestival har slået sig fast som en attraktiv markedsplads for lokale fødevarer og kunsthåndværk, sammen med børneaktiviteter, musik, og meget mere.

Antallet af stadeholdere nåede op på 40 – flere end nogensinde – gæsterne strømmede til i hidtil uset antal i det strålende solskinsvejr, og ekstra programpunkter såsom Det Rullende Madværksted gav gode oplevelser – ikke mindst for familierne.

Det Store Æblekagebord blev spist til sidste krumme og flere stadeholdere måtte lørdag eftermiddag melde udsolgt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...