Gråsten Æblefestival på udkig efter flere frivillige

1. oktober 2018 Gråsten

Når Gråsten Æblefestival udspiller sig på havnen i Gråsten fra torsdag den 11. oktober og to døgn frem, er der masser af praktiske opgaver, der skal løses. Og det spiller kun i kraft af en stor stab af frivillige. Blandt de mest trofaste frivillige findes Orla Kulby, Kaj Madsen og Ejnar Nielsen – også kaldt De Tre Musketerer.

Kaj Nielsen, medlem af festivalens styregruppe og tovholder for en stor del af festivalens praktiske opbygning, siger: “De tre kan se, hvad der skal laves. De har slet ikke brug for at blive dirigeret”.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre synes nok, at Sønderborg får mange ting forærende, mens folk i Gråsten er nødt til at gøre mere selv, for at der sker noget.

Det er dét, som ifølge Carsten Gram fra Landdstrikternes Fællesråd, kaldes for borgerrettet innovation i kommunalt forvaltningssprog.

“Så Gråsten har brug for os, mens vi sagtens kan undværes i Sønderborg. Æblefestivalen er en af de ting, folk i Gråsten selv har sat i gang. Her er mange ildsjæle, og det vil vi gerne bidrage ti”l, siger Orla Kulby i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Én for alle – alle for én.

De Tre Musketerer viser vejen!

Vil du gerne være med på holdet af frivillige ved Gråsten Æblefestival?

Kontakt Mette Caspersen, M: 60 68 02 03, mail: mette.caspersen@icloud.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag bliver Nybyggerne afsløret på et pressemøde, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang […]

Læs mere...