Gråsten-forfatter ude med ny bog – og en mere er i trykken

12. december 2018 Kultur

Til februar er Gråsten-forfatteren, Linda Lassen, tilbage med en historisk roman om en tysklandsarbejder, der er opvokset på Als – en af de flere end 100.00 mennesker, der af forskellige grunde søgte arbejde i Tyskland under Anden Verdenskrig.

“Men mens vi venter på den bliver trykt, er der udkommet en lille erindringsroman: Et års Barndom”, siger Linda Lassen til SønderborgNYT.

“En smuk erindringsroman om en barndom i Odense” skrev Fyens Stiftstidende og gav den 4 stjerner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men den har også et sønderjysk islæt. Stella, som den 10-årige hovedperson hedder bor hos sine bedsteforældre, og hendes farfar er født på Als og har været i Tyskland under krigen. Det tales der ikke om, men i kælderen finder Stella ting fra krigens tid, der sætter hendes fantasi i sving”, siger Linda Lassen.

Det er den samme person, der har inspireret til både Stellas farfar og Frederik i den kommende roman “Tysklandsarbejderen – Frederiks valg.”

Et års Barndom kan købes i boghandlerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...